Zašto Pet kurir?


ZAŠTO PET KURIR?


Odgovor nije jednostavan samo na prvi pogled? Umorni ste, hladno vam je,vruće vam je, gužva u saobraćaju,tek ste stigli sa posla a ono..., vaš ljubimac je ostao bez hrane, lekova..., imate problem da pronađete ono što vaš ljubimac obožava, omiljena radnja je na drugom kraju grada, kupili bi i veće pakovanje nego što možete poneti, gužva je dok dođete na red...,spisak razloga je prevelik. Zato je vaš specijalizovani dobavljač, PET KURIR, tu za vas odmah i sad, da vam bude na usluzi, nabavi i dostavi sve što vam je neophodno, u saradnji sa vašim omiljenim pet šopom/veterinarskom apotekom ili prepustite nama da pronađemo najpovoljnije radnje u gradu za vas i vašeg ljubimca.
Saradnja je vrlo jednostavna: pozovite nas, pošaljite SMS ili mail i raspitajte se za proizvode i cene. U slučaju da se odlučite za nas, mi vam dostavimo proizvod platite nam prilikom preuzimanja na obostrano zadovoljstvo u Beogradu a za ostatak Srbije proizvode šaljemo Post Expresom. U saradnji sa našim partnerima iz maloprodajnih objekata naši kupci uvek imaju akcijski popust. Uverite se i sami.

понедељак, 3. новембар 2014.

Artritis-zapaljenje zglobova pasa i mačaka, preventiva

    
   Stize jesen, hladniji dani, a samim tim i razne telesne tegobe koje prate hronične bolesnike. Prevarili ste se ako ste pomislili da ćemo pisati samo o meteoropatama i njihovim problemima.
Cilj ovog članka je da pomogne  vlasnicima pasa i mačaka, kao i njima samima, koji boluju od artritisa odnosno raznih oblika zapaljenja zglobova.
   Artritis po nacinu nastanka može biti osteoartritis, reumatski artritis i septikemicni ili zarazni artritis.
Najzastupljniji je osteoartritis koji je veoma učestao kod pasa, naročito velikih rasa, dok ga je kod mačaka mnogo teže uočiti, pa samim tim je utisak da je on redak kod ovih životinja.